level’s

Missie & visie
Veel van onze gasten komen al jaren en dat komt voornamelijk door de constante uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn we zeer klantgericht en proberen wij mee te denken met de behoefte van de klant op een vriendelijke manier.

Visie

Cannabis is een softdrugs en daar dient men verantwoordelijk mee om te gaan!


Iedereen komt in zijn of haar leven weleens in contact met Cannabis. Dat kan via de media, door de verhalen van je ouders ‘toen wij jong waren …’ of misschien als gebruiker. Soms ligt er nog een taboe op het onderwerp vanwege associaties met criminaliteit of verslaving. Level013 wil dat taboe doorbreken met een shop waarin een transparante, eerlijke en gastvrije cultuur de norm is, de samenwerking wordt gezocht met ondernemers maar altijd geleveld wordt met alle Tilburgers in de stad.

Missie

Een plek creëren waar iedereen gelijkwaardig is. Iedereen op hetzelfde LEVEL


Hier komt de coffeeshop om de hoek kijken. Het is de enige plek waar men legaal cannabis kan kopen, nuttigen en bespreken. Hier kan de aankoop en ook het nuttigen gebeuren in een veilige en gecontroleerde omgeving, met informatie over de producten en de werking maar ook service t.o.v. het (nieuwe) nuttigen. Daarnaast komt hier iedereen samen, van alle leeftijden, geslachten, overtuigingen of kleur. Het is een unieke plek binnen het Nederlandse straatbeeld. Een sociale functie waar maatschappelijke draagvlak gecreëerd wordt. Iedereen op hetzelfde Level!